Fiberrapport 2013-03-27

Wikstrands har nu slutat gräva/plöja på grund av tjälen. De körde färdigt till Kangister alternativt Ödegården beroende på om man läser karta eller skylt vid väg.

     YIT har kopplat upp switcharna i FEAB:s bod i Odensberg och vi finns nu med som förening ”Norra Vilske Fibernät” under Falköping på Bredbandswebben Vi tycker att TV är dyrt men det är tydligen bara Telia som kan leverera på grund av ny teknik. Vi har tyvärr inte lyckats få fram bättre priser på tjänster. Kolla gärna om de har introduktionserbjudande, det blir lite rabatt om man binder sig på två år.

     Till dig som är ansluten till Odensbergsnoden:

Odensbergsnoden är nu inkopplad (dock saknades signal på 4 anslutningar från Telia. Detta är felanmält). I och med att det kan du nu koppla in datorn med sladden med de röda kontakterna till den röda anslutningen på omvandlaren.

     Här kan du nu registrera dig och får då användarnamn och lösenord till Bredbandswebben. Logga in och se vad det finns för operatörer i Öppen Fiber och kolla deras utbud och priser. Du kan även beställa bredband här (se kampanjpriser – t.ex. 100/100 bredband 299 kr/mån o.s.v. ). Vid internetbeställning kopplas det in ganska omgående men tänk på att om du har tjänster som skall sägas upp eller flyttas är det bäst att ringa respektive operatör.

Ordinarie årsstämma kommer att hållas i Kyrkerörskolans aula

torsdagen den 18 april kl 19.00.

Separat kallelse kommer med snigelpost.