Fiberrapport 2013-06-03

Under förra veckan körde Wikstrands i Vilske Kleva från Kalkbruksvägen ner till Källegården samt från Lillegården upp mot Britt Ohlsson under måndagen.

På tisdagen flyttade de till 47:an vid Finnestorp i Ullene. Sträckan på vägen där tog två dagar inklusive hopgrävning vid vägundergången. Den lilla grävaren var då i Trevattna och grävde mellan skåpen vid Eks, där 16-slangen från Ploggården gick upp i fel skåp. Sedan grävde man på andra sidan vägen samt hjälpte till vid åövergången i centrala Trevattna.

Under torsdagen körde de utmed Bjurumsvägen till Örnhaga. Idag har Rickard och Mats kört från 47:an fram till Ullene Finnestorp och de två övriga kommer att fortsätta vid Källegården i Kleva. Grävarna beräknas ha 2 till 3 veckor kvar att göra i Kleva till de stoppas av arbetena med VA. Därefter återstår vissa skåpssättningar samt hopgrävningar.

Dennis och svetsarna i fastigheter har varit i Trevattna och blåst och svetsat och kommer att vara borta från vårt område under denna vecka. Dock kommer skåpsvetsarna att fortsätta med sitt arbete under de närmaste dagarna. Fastighetssvetsarna återkommer troligen den 10 juni.